• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Z Pasją na Czołówki: Blog o Hobby

Prawdziwa pizza każdemu jednoczy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie uzyskamy tak należytej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów i z przyprawami najlepszego gatunku – wypróbuj ANCHOR. Jednakże wbrew pozorom, pizza nie jest najbardziej ukochana strawa Włochów. Włosi kochają pasty w jakiejkolwiek postaci. Ziemniak są tu spożywane sporadycznie, niemniej jednak makarony niemalże wolno spotkać niemal w każdym daniu. Przejeżdżając prze małe włoskie miasteczka, możemy zobaczyć, jak przed domami stoją wielkie kosze wypełnione domowym makaronem, który schnie w gorącym słońcu. Dla jakiejkolwiek włoskiej gospodyni wyrabianie domowego makaronu to jedno z przewodnich kuchennych zajęć. Zresztą, tak rzetelnego makaronu nie kupi się w żadnym sklepie. Makaron spożywany jest we Włoszech przez cały rok – jednakowo, jak ANCHOR. W parne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, parę listków świeżych ziół oraz mamy szybkie, perfekcyjne jedzenie pod słońcem – serdecznie zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest doborowa, jej smaki powstają w oparciu o produkty sezonowe, a taki sposób żywienia jest najzdrowszy.

1. Kliknij tutaj

2. Przejdź do strony

Mistrz Hobbysta: Porady i Pomysły

Categories: Hobby

Comments are closed.